Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmačtyřicetiletá Demi Moore svou hereckou profesi nezapře. Přestože světovými médii v současnosti otřásá sexuální aféra jejího manžela Ashtona Kutchera (33) s mladou studentkou Sarou Leal (23), ona se dokáže nad vše povznést a na fotografiích působit zcela vyrovnaně. V době, kdy si jí fotografové všímají ještě více, než dřív, v „naději“, že ji spatří ve zkroušeném stavu, se Demi stala tváří nové kampaně americké značky Ann Taylor.

Krásné snímky inspirované zimním obdobím a vánočními svátky nafotil Norman Jean Roy. Bez povšimnutí však nemůže zůstat její do očí bijící štíhlost. Super.cz nedávno informoval, že Moore během posledních týdnů výrazně zhubla a téměř se ztrácí před očima. Tyto fotografie jsou toho jen dalším důkazem. Herečka tak nejspíš před Royem jen odvedla skvělou práci, ale jinak má kvůli stresu z nastalých problémů v manželství potíže s jídlem.

Pro Ann Taylor Demi pracuje již podruhé, poprvé to bylo pro letošní podzimní kampaň. Nové fotografie se mají objevit jako inzerce v prosincových číslech několika amerických magazínů. Samotná Demi si přitom spolupráci se značkou velice chválila, je proto velice pravděpodobné, že v ní i nadále bude pokračovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám