Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbenou herečku Danu Morávkovou (52) jsme zastihli v Divadle Broadway, kde právě probíhal konkurz do chystaného muzikálu Trhák. Nabídku na roli dostala napřímo, a tak ji má jistou a od října si zahraje roli listonošky. Na své budoucí kolegy se přišla podívat v doprovodu hereckého kolegy a kamaráda Josefa Cardy.

Herečka má za sebou například účinkování v muzikálu Popelka, a tak nás zajímalo, jak se další muzikálovou roli těší. „Na postavu listonošky v připravovaném muzikálu se velmi těším. Když jsem dostala nabídku od Radka Balaše a Dana Hádla, tak jsem neváhala ani vteřinu. Navíc mám k filmu Trhák citový vztah, protože to je poslední film, který jsem viděla se svým tatínkem,“ svěřila se nám herečka.

Jak jsme se dále dozvěděli, scénář muzikálu předepisuje herečce také pěvecké výstupy. „Těším se i na hodiny zpěvu, to víte, nejsem Lucie Bílá, tak to musím natrénovat,“ práskla na sebe Dana. „Navíc se v muzikálu setkám se svými milými kolegy, třeba Pepou Cardou nebo Mirkem Etzlerem,“ dodala.

Herečka se bude v roli listonošky alternovat se Sandrou Pogodovou (49). V muzikálu se dále objeví například Martin Dejdar (59), Petr Vacek nebo Václav Kopta.

Reklama

Další články

Načítám