Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Terezou Voříškovou (34) loni potkali na udílení cen Czech Grand Design, byla platinovou blondýnou. Rok poté na stejné akci jsme byli svědky toho, že se herečka vrátila ke své původní barvě vlasů, ale tím její trable s vlasy neskončily.

„Nejsem vůbec ráda. Odbarvovali mi to asi deset hodin. Blondýnou jsem zůstala ale asi jen tři týdny, protože jsem záhy dostala roli v zahraničí, kde chtěli hnědovlásku,” vysvětluje kouzla s vlasy Voříšková a jedním dechem dodává: „Vlasy jsem musela barvit po krátké době a jsou s tím velké problémy. Ve skutečnosti mám bílé vlasy, beach blond, takže se mi hnědý přeliv neustále vymývá. Jednou si umyju vlasy a jsem zelená. Nikdy předtím jsem nebyla u kadeřníka a teď tam musím být pořád.”

Tereza by se svým vlasovým trápením udělala ráda krátký proces a vlasy radikálně zkrátila, ale to není tak jednoduché. „Nejradši bych se ostříhala na kluka. Mně je to jedno. Ale v krátkých vlasech toho moc neodehraju. Minimálně do léta, kdy budu zase hrát Julii v Shakespearovských slavnostech, mi na hlavně bude muset něco zůstat,” krčí rameny Tereza Voříšková.

Reklama

Další články

Načítám