Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na udílení cen Czech Grand Design byla Jitka Schneiderová (51) nepřehlédnutelná. Její stylista Jan Pokorný, který jí ten večer dělal garde, pro ni vybral šaty z italského módního domu Valentino. Tématem večera byla láska a dá se říct, že v těchto šatech herečka dress code splnila na jedničku.

„Dnes to bylo o lásce. Měla jsem možnost si obléknout tyto překrásné šaty a cítím se jako malá mořská víla,” komentovala svůj model herečka. Šaty působily tak, že jsou složené ze dvou dílů, podkladového v pudrové barvě a vrchního posetého flitry. „Jsou trošku těžší, ale o to víc je to efektní. Všechno ale dobře drží, takže se v nich cítím pohodlně,” říká Schneiderová.

Herečka si velmi užila příležitost sednout si do hlediště a bavit se. „Je to pro mě zábava, relax,” říká Jitka a dále uvedla: „Večer jsem si náramně užila. Pro mě je to obšťastnění duše, když vidím lidi, kteří umí něco tvořit rukama a mají spoustu nápadů. Vytváří to krásné kolem nás - design.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám