Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zadařilo se! Německá topmodelka ulovila kytaristu, který je ještě mladší než její expartner Vito Schnabel (31). Pokud bude Heidi Klum (50) pokračovat stejným stylem, brzy bude o muže soupeřit se svou třináctiletou dcerou Leni.

Německá kráska si první dítě pořídila s italským byznysmenem Flaviem Briatorem (67), který by mohl být jejím otcem. Se zpěvákem Sealem (55) k sobě měli věkově blíže, ale stále byl výrazně starší. Prožili devítileté manželství a mají spolu tři potomky.

Po rozvodu přišla Heidi na chuť mladším partnerům. S obchodníkem s uměním Vitem Schnabelem je od sebe dělilo 13 let, přesto pár tvořili tři roky. Heidi si teď ještě „polepšila“. Tomu Kaulitzovi je teprve osmadvacet.

Modelka zalovila ve svém domácím teritoriu. Ulovila kytaristu z německé kapely Tokio Hotel, která se v roce 2005 stala fenoménem díky hitu Durch den Monsun. Očividně si ji neoblíbily jen náctileté fanynky vyznávající emo styl, ale také Heidi Klum. Tom dává přednost starším ženám, což publikum Tokio Hotel asi moc neocení.

Čtyřnásobná maminka, která se po módních molech promenovala už v době, kdy byly jejímu nejnovějšímu úlovku pouhé tři roky, si Toma přivezla do USA, kde jako porotkyně natáčí další řadu show Amerika má talent. Heidi také rozhodně není bez talentu. Alespoň co se svádění mladších mužů týče.

Během natáčecí pauzy si dopřála povzbuzení v podobě vášnivé líbačky s Kaulitzem. Nový hvězdný pár s věkovým rozdílem 16 let při intimnostech zvěčnil fotograf, takže už není co tajit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám