Hlavní obsah
Článek

Ještě dopoledne byla na konkurzu na nový muzikál Trhák a už se těšila na to, že za pár dní odlétá na exotickou cestu. Zpěvačku Genny Ciatti čeká kšeft v Singapuru, kde má vystupovat, a pak pohodička na týdenní dovolené na Bali. Chybělo málo, aby nikam neletěla. Cestou z konkurzu totiž bourala.

"Bolí mě hlava, byl to náraz. Jenom auto je rozbité. Měla jsem ho dva měsíce, kupovala jsem ho úplně nové, mělo najeté 97 kilometrů, a takhle to dopadlo. Auto toho druhého řidiče vypadá hůř. Má zlomenou osu, já mám jen plechy. Naštěstí jsem nejela rychle. Neviděla jsem ho, já byla na hlavní, nedal mi přednost a já ho neviděla před dodávku. Kdybych nejela třicítkou, tak kdoví, co by se stalo," řekla Super.cz ještě rozrušená Genny. "Ale auto by mělo být opravené, než se vrátím," svěřila.

"Byla jsem hlavně v šoku z toho nárazu. Myslím, že nemám ani otřes mozku. Ale mám problémy s páteří, tak chci mít záda v klidu, takže jsem si vzala ortopedický krunýř. Zvláště když v pátek odlétám. Mám před sebou sedmnáct hodin letu, což nebude zrovna příjemné," dodala Genny, která tak ani nestihla choreografickou část konkurzu v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám