Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdykoli se Sara Sandeva (20) objeví ve společnosti, slyší na své outfity samou chválu. Je pravda, že půvabná herečka má sama dobrý vkus, často si ale nechá poradit od své kamarádky, stylistky Radky Vargové.

„Naše přátelství začalo tím, že jsme si daly schůzku ohledně stylingu. Nakonec se z nás staly skvělé kamarádky. Když máte skvělou kamarádku, která je rovnou stylistkou, tak to je nejlepší,” říká Sara, která svůj outfit na běžné nošení ladí sama a od Radky si nechává radit před důležitějšími událostmi.

Herečku, která na sebe naposledy upozornila v pohádce Čertoviny, velmi často obléká módní návrhářka Hermine Khalaf Pogosyan. „Mám kolem sebe tým talentovaných a šikovných lidí. Hlavně mezi námi vládne domluva a jsem ráda, že ve výsledku jsem to vždycky já a není to o tom, že by mě někdo nastrojil do něčeho, s čím se neztotožňuji,” říká Sandeva, která v minulosti chodila se zpěvákem Adamem Mišíkem a nyní její srdce patří záložníkovi fotbalového klubu Slavia Praha Janu Sýkorovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám