Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) se zapojil do celosvětové charitativní akce bojující proti rakovině prsu. Těsně před svým odletem na Kubu se zastavil na zahajovací akci k festivalu Pinktober, na jehož minulých ročnících vystoupili mj. Suzanne Vega, Lucie Bílá, Jana Kirschner, Iva Frühlingová nebo Marek Ztracený.

"Žijeme jen jednou, je potřeba se o své zdraví starat. Musíme se mít rádi, protože láska k sobě je cestou k lásce k ostatním," vyznal se Super.cz Slávik ze svých pocitů po tiskové konferenci, která představila projekt, jehož výtěžek bude věnován na výrobu preventivního DVD, na kterém bude uvedena nová revoluční metoda hmatového samovyšetření prsu MammaCare, která v ČR doposud není moc známa.

V rámci Pinktober 2011 vystoupí v pražském Hard Rock café Petr Bende a kapely Eddie Stoilow a Bek Ofi. Projekt podpoří i kampaň Anny K. Chceš žít jako já? Na boj proti zhoubné rakovině prsu nepůjdou pouze peníze získané ze vstupného. V říjnu také proběhne exkluzivní aukce masek dekorovaných českými umělci a celebritami. Vedle toho si také budou moci návštěvníci koncertů koupit charitativní náramky a podpořit tak dobrou věc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám