Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmoví diváci se s ním poznali díky hlavní roli v Perníkové věži, mihl se i v seriálech On je žena a Ulice. Další role ale Radka Kuchaře míjejí. Anebo na ně nemá čas. Věnuje se dabingu a také své firmě. A pochopitelně i manželce a třem dětem.

"Naposledy jsem byl vidět v pořadu Kolotoč v kuchyni, který byl o jídle. Já jídlo miluju, udělal jsem nějakých dvacet, pětadvacet dílů. A zase jsem tam přibral nějaká kila. Vždycky, když ten tým udělal jídlo, tak jsme ho potom snědli," svěřil Radek, který se dal před pár týdny na hubnutí a jeho váhové úbytky budeme pravidelně sledovat.

S výběrem rolí je to složitější právě i vzhledem k jeho postavě. "Já mám hraní docela rád. A říkal jsem si, že s touhle figurou bych mohl hrát role, jaké hrál kdysi Libíček. Ale žádná taková nepřišla. Vždycky jsem toužil zahrát si prince, tak na to už teď typ vůbec nejsem. Takže by na mne zbyl třeba tlustý Fantomas," smál se.

"Hodně dabuju, což je dost sedavá páce. Sednu doma v garáži do auta, dojedu do další garáže do studia, udělám deset kroků a zase si sednu. Moc toho přes den nenachodím, a to se tloustne jedna báseň," přiznal.

Divadlu, i když na jevišti by se mohl trochu rozhýbat, se vyhýbá. "Na to bohužel nemám čas, protože podnikám. Mám nákladní autodopravu na přepravu nadměrných nákladů," upřesnil. Neúčastní se ani castingů. "Nechci ze sebe dělat opičáčka, na to nejsem. Ale třeba, až budu mít těch padesát kilo dole, tak se začnou ozývat sami," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám