Hlavní obsah
Článek

Málokdy se stane, že se mimo módní týdny světových metropolí na jednom místě potká tolik úspěšných českých a slovenských topmodelek na jednom místě. Koktejl party v butiku Prada byla právě jednou z takových příležitostí.

Češi zde měli zástupce v podobě Daniely Kociánové, momentálně nejobsazovanější české modelky na módních týdnech v New Yorku, Londýně, Milánu a Paříži. Za novou generaci dorazila například Jana Tvrdíková, která debutovala v Paříži před pár dny přehlídkami pro Valentino.

Topmodelka Bára Podzimková, která pro Pradu pracovala exkluzivně, přišla se svým partnerem Albertem Černým z kapely Lake Malawi. „Tuhle akci jsem si moc užila. Na večírku byla super uvolněná atmosféra a potkala jsem tam spoustu lidí, které mám ráda,” svěřila Super.cz Bára, kterou kromě partnera doprovodila úspěšná slovenská modelka Sára Wittgrúberová.

Podzimková se nedávno vrátila ze Španělska, kde měla pracovní povinnosti, ve své domovině se ale chvíli zdrží. „Pobývám teď hodně doma, klasicky pendluji mezi školou a modelingem,” říká studentka osmiletého gymnázia v Příbrami.

Tolik prestižních modelek se většinou vidí jen na soutěži Schwarzkopf Elite Model Look, která většinu těchto krásek objevila a jejíž castingy proběhnou v Česku v dubnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám