Hlavní obsah
Článek

Pětinásobná matka a hvězda seriálu Beverly Hills 90210 Tori Spelling (50) neprožívá nejšťastnější období. Když herečka s rodinou vyrazila do fast foodu, měla velmi nezdravou barvu ve tváří.

Loni seriálová Donna přivedla na svět páté dítě. Synem jménem Beau se pochlubila na fotkách, kde jí to moc slušelo. O rok později je ale situace bohužel zcela jiná. Opět se jí hroutí manželství s Deanem McDermottem, s nímž se Tori chtěla už v minulosti rozvést kvůli jeho nevěře. Jako matka pěti dětí si ale nemůže dovolit unáhlená rozhodnutí.

Rodina je pro herečku na prvním místě a nerada by děti vychovávala bez partnera. Problémy se tak snaží ignorovat, ale nahromaděné emoce občas vyústí v hádku. Při jedné ostřejší výměně názorů musela manželský pár usměrnit policie. Tori a Dean se sice opět sblížili při natáčení filmu Žralokonádo 6, ale do idylky mají hodně daleko.

Opuchlá tvář pětinásobné matky nepůsobí příliš spokojeně. Herečka navíc zvolila špatný odstín make-upu, který dal její kůži nazelenalou barvu. Připomínala tak zlou čarodějnici ze Západu, která děsila Dorotku ve filmu Čaroděj ze země Oz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám