Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se zpěvák Michael Bublé (42) a jeho manželka, herečka a modelka Luisana Lopilato (30), na podzim 2016 od lékařů dozvěděli, že jejich tehdy tříletý synek Noah trpí rakovinou, byla to pro ně zdrcující zpráva. Okamžitě nasazená léčba však naštěstí zabrala.

To byla velmi dobrá zpráva a před časem rodinu potkala další velká radost. Bublé a jeho žena potvrdili, že čekají třetí dítě. Spekulace o těhotenství herečky se množily již delší dobu, po sobotní účasti páru na Juno Awards v kanadském Vancouveru je jasné, že byly pravdivé.

Lopilato na červeném koberci zaoblené bříško neschovávala, naopak je zdůraznila v černých šatech na tělo. „Má žena a já jsme v očekávání s číslem tři!“ pochlubil se zpěvák. Spekuluje se, že manželé tentokrát čekají holčičku. Oni sami však zatím nezveřejnili, zda se čtyřletý Noah a dvouletý Elias dočkají sestřičky, nebo bráchy. Hlavně aby bylo dítě zdravé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám