Hlavní obsah
Článek

První řadu seriálu Stranger Things natočil jako neznámý chlapec, s třetí se už zařadil mezi nejmladší milionáře. Herec Gaten Matarazzo si může diktovat podmínky jako největší hollywoodské hvězdy.

Retro seriál se stal hitem a z představitelů dětských hrdinů udělal celebrity. Millie Bobby Brown se jako záhadná Jedenáctka stala fenoménem a dosáhla na stejné peníze jako dospělé herecké hvězdy Winona Ryder a David Harbour. Za každý díl budou bohatší o 350 tisíc dolarů. Podle serveru TMZ si výrazně polepšil i Gaten Matarazzo.

S rostoucí popularitou se očekávají vyšší honoráře. Představitel Dustina měl původně za každou epizodou třetí řady dostat 17 640 dolarů. Podle webu TMZ si ale nakonec vyjednal mnohem vyšší odměnu. Za každý díl má inkasovat závratných 250 tisíc dolarů, což odpovídá pěti miliónům českých korun. O 1200 % by si měli spravedlivě polepšit i jeho seriáloví kolegové Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin a Noah Schnapp.

Dětští herci jsou na nejlepší cestě zařadit se mezi nejlépe placené televizní celebrity. Ještě stále však mají co dohánět. Hvězdy Přátel a Teorie velkého třesku za jednu epizodu inkasovaly milión dolarů.

Reklama

Další články

Načítám