Hlavní obsah
Článek

Pořádný hudební nářez, dobrý skutek a sexy zpěvačka s hlasem jako zvon a dekoltem, který jen tak nepřehlédnete. To vše vás čeká na zítřejším koncertě skupiny Laura a její tygři v Lucerna Music Baru. Ten kultovní kapela Laura a její tygři věnuje svým roztomilým kmotřencům, mláďatům tygra malajského Bulanovi a Wanitě.

„Byli jsme moc rádi, když nás Zoo Praha oslovila se žádostí, abychom pokřtili vzácná mláďata tygra malajského. Stali jsme se hrdými kmotry a rozhodli jsme se podpořit nejen naše tygry, ale i jiné ohrožené druhy, kterým v jejich přirozeném prostředí hrozí vyhynutí,“ řekla Super.cz zpěvačka kapely Lucie Bakešová.

Fanoušci kultovní kapely se mohou těšit na ty největší hity i songy z posledního alba. „Diváci se mohou těšit na výběr toho nejlepšího z repertoáru kapely. Jako milého hosta kapela přivítá svého doživotního tygra Miloše Vacíka a jeho Tam Tam Batucadu. Obě kapely společně zahrají velké vygradované finále – proslavenou sambu batucadu,“ dodal frontman kapely Karel Šůcha.

Všichni účinkující se vzdali nároku na honorář a výtěžek z koncertu předají Laura a její tygři i Tam Tam Batucada pražské zoologické zahradě na podporu veřejné sbírky Pomáháme jim přežít, ze které Zoo Praha financuje ochranu ohrožených druhů v místě jejich přirozeného výskytu.

Reklama

Další články

Načítám