Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Udílení Kids´ Choice Awards bylo příležitostí k tomu, aby se Mariah Carey (54) a Nick Cannon ve společnosti opět objevili jako spokojená rodinka. Setkání si nejvíce užily jejich děti, které si vyzkoušely, jaké to je v kůži slavných rodičů.

I když hvězdné manželství v roce 2016 definitivně ukončil soud, Mariah a Nick spolu mají dobrý vztah. Na ceremoniálu opět figurovali jako sehraný pár. Na akci, která je určena dětským divákům, slavní exmanželé a jejich potomci sladili outfity. Monroe oblékla černou koženou bundu jako její maminka, Moroccan sportovní teplákovku v bílé a oranžové barvě jako jeho tatínek.

Sladěná rodinka působila sehraným dojmem, i když se v celé čtyřčlenné sestavě objevuje jen vzácně. Cannon si po rozchodu stačil pořídit další dítě. Matkou jeho ročního syna Sagona je Brittany Bell, s níž prožil jen krátkou známost. Mariah Carey tvoří pár s tanečníkem Bryanem Tanakou.

A jaký mají vlastně americké děti vkus? Na Kids´ Choice Awards ocenily Demi Lovato, Zendayu, Katy Perry či Eda Sheerana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám