Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Po deseti letech vydává nové album, a tak není divu, že pro své fanoušky společně s ním připravila změnu image. Řeč je o zpěvačce Iloně Csákové (53), která byla svého času svými chameleonskými proměnami pověstná. Dodnes si ji všichni pamatujeme jako blondýnku i zrzku. Vůbec nejdokonalejší stylizace byla ta, v níž s písní Tornero na rtech velmi nápadně připomínala italskou bohyni filmového plátna Claudii Cardinale.

Booklet nového cédéčka Pořád jsem to já, které vychází u Supraphonu na začátku dubna, budou zdobit působivé černobílé portréty fotografky Lenky Hatašové. Ty se fotily v apartmá i na terase pražského Tančícího domu. Csáková na nich dokazuje, že je pár let před padesátkou stále femme fatale k nakousnutí.

„Na svém novém cédéčku se ohlížím za svou dvaatřicetiletou kariérou. Vybrali jsme na něj písničky známé, hity i ty méně známé, které stojí za připomenutí. Všechny ovšem zní úplně jinak, než byli posluchači zvyklí,“ řekla Super.cz Csáková s tím, že desku točila s Golden Big Band Prague Petra Soviče.

Fanoušci jedné z našich královen popu se dočkají také nových písní. Jednou z nich je titulní písnička Pořád jsem to já. Nedávno Ilona vypustila do oběhu také nový videoklip k písni Abych byla IN. Opravdovým bonbónkem pak prý bude duet s Karlem Gottem Pláč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám