Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama sebou si nebyla úplně jistá, když vyrazila v tak sexy outfitu. "Cítím, se trošku odvážně, furt zkoumám, jestli jsem to nepřehnala," svěřila nám herečka Henrieta Hornáčková, která na otevření nového multižánrového hudebního klubu vyrazila sice v kalhotách a sáčku, pod ním ale měla síťovaný top, který přiznával sexy podprsenku.

Henrietu vídáme spíše v decentnějších modelech. Že by nová image souvisela s novým stavem? Herečka je totiž opět single, a tak na sebe chce upozornit. "Člověk se nemůže pořád držet stranou," je opět na lovu půvabná blondýnka.

Henrieta není z laněk, které by se nechaly skolit jakýmkoli mužem. Spíše si vybírá. "Tak to je. Když tady bude něco zajímavého, ráda se seznámím. Mám ráda inteligentní a vtipné muže. A mám ráda větší a mohutnější muže, protože vedle nich mám pocit, že se o mě postarají," nemá problém třeba s chlápky s bříškem Henrieta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám