Hlavní obsah
Článek

Tentokrát vyrazí drsňácký šéf Zdeněk Pohlreich (67) do kouzelné, průmyslem nezatížené obce Hazlov. Hned vedle silnice stojí restaurace Kuželna s kuželkářskou hernou, kde se pořádají turnaje. Ani sportovci, ani návštěvníci nedalekých Františkových Lázní či výletníci to tady ale nevytrhnou. A zrak bude od prvních okamžiků přecházet i samotnému Pohlreichovi. „Působí to komicky. Čím víc se do prostoru nas... předmětů, tím je to horší. Židle jsou ulepený. Tady je rosypanej pepř. Copak tohle je nějaká prezentace vína?,“ rozčílí se už v prvních pár minutách Pohlreich, který ani tentokráte nepůjde pro peprná slova daleko.

Při prohlídce kuchyně mu tlak stoupne ještě více a z nepořádku mu rozčílením naběhnou žíly na spáncích. Společně s kuchařem se neváhá spustit na všechny čtyři a sondovat stav pořádku pod kuchyňskými stoly. „Co tam vidíš, vole? Sra...,“ kleje bez uzardění Pohlreich.

U vytržení zůstane obávaný kuchař v okamžiku, kdy mu v restauraci k psaní půjčí legendárního „číňana“. A neubrání se vzpomínce: „Čínská průpiska? Když jsem chodil do školy, tak tohle stálo dvacet sedm korun. Ale to byly doby, kdy ti ku.va dala za párek a ještě ti dala kousnout.“

Pohlreichova prognóza ani tentokrát nebude dvakrát pozitivní: „To je zoufalý. Jestli to tahle hospoda přežije, tak se snad pos...“.  Zda majitelka Kuželny rad šéfa poslechla a v jaké podobě najde Pohlreich restauraci při své další návštěvě, to uvidíte už dnes večer v dalším díle Ano, šéfe! na Primě od 21:20.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám