Hlavní obsah
Článek

Když se dva perou, třetí se směje. Před vyhlášením divadelních cen Thálie se spekulovalo, zda si ocenění za ztvárnění muzikálové role za loňský rok odnese Lucie Bílá (57) za Sestru v akci, anebo Natálie Grossová (21) za Ples upírů. Cenu oběma nakonec vyfoukla Katarína Hasprová. Ta si ji odnesla za roli paní Danversové v inscenaci Rebecca Národního divadla moravskoslezského v Ostravě.

Lucie bílá v hledišti Národního divadla chyběla, Natálka dorazila a moc jí to slušelo v šatech od návrháře Osmanyho Laffity. "Tak vymódila jsem se a večer si i tak užila. Samozřejmě, že to člověka tak trochu zamrzí. Ale jsem strašně vděčná i za tu nominaci, za to, že jsme tady mohla tenhle večer být," svěřila.

Pro jistotu měla připravenou i děkovnou řeč. Tak snad ji využije někdy příště. "Ale Kataríně to moc přeju, je úžasná. Poslechla jsem si její nahrávky, je skvělá," řekla Super.cz. Ostatně Natálka má ve svém věku ještě dost času. Určitě ji čeká ještě dost krásných rolí a po Plesu upírů, který má 10. června v GoJa Music hall derniéru, ji uvidíme v následujícícím Fantomovi opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám