Hlavní obsah
Článek

Ani milimetr kůže slunci! Moderátorka a reportérka Primy Lenka Špillarová slaví dvaatřicáté narozeniny. Z archivu teď vytáhla fotografii, která prozradila, jak se opaluje a je to opravdu hodně zajímavý pohled. Na pláži je totiž vždy jedině a pouze pod ručníkem a není jí vidět ani centimetr těla.

"Mě moc "smažení se" na sluníčku nebaví a navíc se ani opalovat nemůžu ze zdravotních důvodů. Ta fotka je z pláže, kde nebyly slunečníky, a nechtěla jsem kamarádky prudit, když ony se opalovat chtěly, tak jsem se namazala padesátkou a ulehla v této podobě. Další den, asi aby nemusely koukat na ty nevěřícně zírající kolemjdoucí, jsme šly na pláž se slunečníky," prozradila Lenka.

Na dalším záběru je jako malá holčička nad knížkou pohádek, kde by ji opravdu poznal jen málokdo. A po desetiletích přiznává, že svůj věk nijak neprožívá. "Já si ten věk nějak stále nepřipouštím, ale už bych asi měla. Kolem mě se všichni vdávají, mají děti. A já si pořád přijdu, že se mě nic z toho netýká, protože jsem sama ještě dítě," směje se blondýnka.

Kdo ji po loňském rozchodu chybí, je přítel. "Žádného partnera nemám. Další otázka," říká Lenka. "Jestli nějaká oslava bude, tak jen malá s těmi nejbližšími. Nic velkýho. Teda velký to bude ale jen o pár lidech. Pár dárků už jsem dostala. Například kamarádky mi daly náušnice a rodiče mi přispívají na kuchyň," uzavřela Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám