Hlavní obsah
Článek

Předávání divadelních cen Thálie bylo záležitostí hned dvou členů rodiny. Zatímco Tereza Kostková (47) předávala cenu pro nejlepšího činoherního herce, získal ji Daniel Bambas, její otec Petr Kostka si převzal ocenění za celoživotní dílo. Podpořit jej přišla i manželka, Terezina maminka Carmen Mayerová.

"Máme celá rodina velkou radost, protože tatínek patří mezi osobnosti, u nichž je tato cena jednoznačná. Moc mu ji všichni přejeme. Ale rozhodně to neznamená, že by přestal hrát. Bude zkoušet další věc v Divadle v Rytířské. Taťka rozhodně není v důchodu, ale to nejsou herci, pokud jim zdraví slouží, nikdy. Herců je pořád potřeba a i ty staré musí někdo hrát," dělala tatínkovi tiskovou mluvčí Tereza.

Kostkové to slušelo i na jevišti, když předávala cenu. "Protože jde o Českou televizi, kde už se zase blíží StarDance, tak mi šaty ušila Taťána Kovaříková, která mi pro StarDance modely také šije. Ale musím se pochlubit šperky. Vyrobil mi je z bílého zlata kamarád, který má šperkařství na Moravě. Jsou vyrobené přímo pro mne a pro tento večer, protože jsou ve tvaru kostiček, je to symbolické, když můj tatínek Kostka tuhle cenu dostal," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám