Hlavní obsah
Článek

Mezi herečkami nominovanými na cenu za nejlépe ztvárněnou činoherní ženskou roli byla i krásná Veronika Khek Kubařová (36). Podpořit ji přišel i režisér představení Katja herec Martin Myšička, který je umělecký šéfem souboru Dejvického divadla, kde je Veronika jednou z nejmladších členek.

Nominaci nakonec neproměnila, cenu Thálie získala herečka z Divadla Pod Palmovkou Tereza Dočkalová. Ale Veronika prý byla ráda už za nominaci, když si porota jejího výkonu v divadle všimla. A navíc jí to moc slušelo. I když je vdaná paní, vypadala trochu jako víla a dala si dost záležet.

"Ještě jsem si stihla odskočit i na Design Market vedle Národního divadla, kde jsem si koupila psaníčko. Pak za mnou domů dorazila kamarádka Lucie Janků, která mě líčila. A šaty mám od mojí kamarádky Petry Kluzákové, se kterou jsme je vymýšlely a tvořily," svěřila.

Nezapomněla ani na zlomvazku, ale tu nám neukázala. "Dostala jsem ji od manžela v taxíku, ale mám ji přivázanou na kalhotkách. Tak ji ukázat nemůžu," smála se Veronika.

Reklama

Další články

Načítám