Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhý den poté, co Pippa Middleton (40) vyrazila ven ve zvláštní kombinaci lakovaných lodiček na podpatku a kostkované flanelové košili, opět vsadila na to, co jí sluší nejvíce. V podivném módním experimentu se totiž nesetkala s příliš pozitivními ohlasy, a tak se rozhodla si hned druhý den vylepšit reputaci.

Ve středu byla spatřena v ulicích londýnské Chelsea při cestě do práce oděná do skutečně elegantního, ale zároveň sexy outfitu. Černé vypasované minišaty s dlouhými rukávy doplněné o šálu se zvířecím vzorem, červenou kabelku a kotníčkové kozačky na podpatku byly přesně to, co Pippě sedí jako ulité.

Populární Angličanka, jejíž celé jméno zní Philippa Charlotte Middleton, po studiích krátce pracovala pro PR firmu propagující luxusní zboží. Následně přesedlala do společnosti Table Talk, kde působila jako pořadatelka večírků. V současnosti pracuje dva dny v týdnu pro společnost jejích rodičů Party Pieces, pro něž edituje webový magazín Party Times.

Reklama

Další články

Načítám