Hlavní obsah
Článek

Další epizoda show SuperStar s sebou přinese další pěvecké výkony a také osudy interpretů. V sobotu mezi nimi bude i patnáctiletá Adéla z Karviné, pro kterou je strašákem hlavně případný posměch a kritika její postavy. „Cítím se nervózně, mohli by zkritizovat třeba můj vzhled, moji váhu. Toho se bojím,“ přiznala mladá účastnice předtím, než šla před porotu.

Na casting ji přišly podpořit sestra i maminka. Zatímco první pochválila Adélu, že je skvělá zpěvačka, druhá promluvila na konto její váhy. „Adélka byla i v odtučňovacích lázních, tam shodila, ale potom samozřejmě přišel jojo efekt,“ prozradila její maminka s tím, že dceři už dřív radila, aby některé potraviny vynechala nebo alespoň omezila. „Stejně si to udělala po svém,“ dodala Adélina matka.

Velkou motivací pro mladou soutěžící byla právě SuperStar. „Snažím se zhubnout. Omezila jsem sladké, mám víc pohybu, jím pravidelně, jím zdravě a snažím se,“ svěřila, než šla zpívat. Vybrala si Adele a píseň Set Fire To The Rain. Na ukázku i zpověď Adély se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám