Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Natálie Kotková (30) snad nikdy nevypadala lépe. Zhubla a má výrazně lepší pleť než v době svého kralování. Nosila silný nános make-upu, protože bez něj mezi lidi mohla vyrazit jen těžko.

"V dubnu minulého roku jsem šla na první speciální proceduru k zázračné paní Ince a hrozně se to zlepšilo. Hodně mi to pomohlo. V době Miss jsem měla strašnou pleť. V době mého kralování to bylo nejhorší. Teď je to zpět, jak to bylo předtím," řekla Super.cz Kotková.

Hubnutí prý ale cílené nebylo. "Říká mi víc lidí, že jsem zhubla. Asi štěstí v životě, pravidelné jídlo, jóga. Všechno se to skloubilo," vysvětluje. "Asi jsem předtím byla extrémně tlustá, že mi všichni říkají, jak jsem zhubla. Snad je to dobře," usmívá se Natálka, která celá jen kvete po boku hvězdy kapely Slza Petra Lexy.

"Možná je to i tím, že jsem v jednom kole. Tak se začal zrychlovat metabolismus zpátky. Po Miss to bylo jiné, teď jsem zpět v normálním režimu. Začala jsem víc spát," dodala Kotková na castingu České Miss, kde zasedla v porotě a vybírala semifinalistky pro letošní ročník. Semifinále České Miss se uskutečnilo v dubnu, samotné finále pak v červnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám