Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Zatímco se francouzským bulvárem šířily fámy, že Carla Bruni (43) už tajně přivedla na svět první děťátko, které čeká s prezidentem Nicolasem Sarkozym (56), první dáma si vesele užívá poslední dny těhotenství a ze šílenství okolo svého mateřství si nic nedělá.

Ve středu spekulace utnuly fotky, které se fotografům podařilo pořídit před Carliným domem. Zpěvačka a bývalá modelka tam s úsměvem na rtech telefonovala, což jednoznačně vyvrátilo zprávy o tom, že už je hospitalizována na jedné z pařížských klinik. Oddechnout si tak snad můžou i paparazzi, kteří před porodnicí nepřetržitě hlídkovali dnem i nocí.

Večer si pak Carla s manželem vyrazila do restaurace Honoré v Paříži, kde společně povečeřeli.

Předčasné šílenství francouzských médií vyvolal především prezidentův otec, nastávající dědeček Pal Sarkozy, který se prořekl, že jeho snacha má termín na 3. října.

Jak sarkasticky poznamenal internetový deník Voici.fr, pokud by byly všechny kolující drby pravdivé, první dáma by už porodila sedmadvacetkrát. Sever tvrdí, že Carla své druhé dítě přivede na svět přirozenou cestou a je tedy těžké odhadnout, kdy přesně se tak stane.

Reklama

Další články

Načítám