Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá Hayley Hasselhoff se vydala jak na dráhu hereckou, v níž následuje své rodiče Davida Hasselhoffa a Pamelu Bach, tak do světa modelingu. Se svými křivkami si vydobyla pevné místo v kategorii plus size a pro fanoušky je velkou inspirací nejen módní, ale také co do vnímání (ženské) krásy.

Hayley například nechyběla na nedávné demonstraci za častější zařazování plus size modelek na módní přehlídky. Konala se během londýnského fashion weeku, kdy se ženy svlékly do spodního prádla a vyšly do ulic. A Hasselhoff stála v jejich středu. Jako modelka funguje už od svých 14 let.

Její velkou vášní je také herectví. Vedle rodinné reality show Hasselhoffovi se objevila v Pobřežní hlídce nebo v seriálu Huge.

„Jsem velmi vděčná, že ve mně rodina odmalička pěstovala lásku k umění a vštípila mi, že když člověk tvrdě pracuje, žádný sen není nedosažitelný,“ uvedla v nedávném rozhovoru. „Vyrostla jsem na place při natáčení Pobřežní hlídky a obklopená lidmi, kteří dělali to, co milovali,“ nezastírá, odkud pramení její herecké ambice.

Reklama

Další články

Načítám