Hlavní obsah
Článek

Někdejší popová star Kerry Katona (37), zdá se, chytla novou mízu. Po sérii zákroků, kdy jí byl odstraněn tuk a následně povislá kůže, se vrhla na cvičení a zdravou stravu a výsledky dává veřejně najevo. Ne vždy šťastným způsobem.

Zatímco na sociálních sítích, kam vkládá motivační fotky, jí nelze než fandit, její chování cestou ze středečního večírku OK! Magazínu, bylo, mírně řečeno, ostudné. V taxíku, když zjistila, že na ni míří objektivy, fotografům ‚zapózovala‘ se zvednutou nohou, aby se pak vrhla na svou spolujezdkyni a začala jí olizovat obličej. Takové prezentace by se máma pěti dětí měla vyvarovat. Vlna popularity, na níž se teď v souvislosti s hubnutím veze, by mohla hodně rychle opadnout...

Ani v červených šatech s rozparky skoro do pasu neopomněla Katona, známá z kdysi populární dívčí kapely Atomic Kitten, zapózovat se zatnutými svaly a ukázat, jaká má ramena. Tato pozice se pomalu stává jejím poznávacím znamením. Stejně jako tmavé paruky, které na své krátké blond vlasy tak ráda nasazuje. Tentokrát to byla dlouhá vínová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám