Hlavní obsah
Článek

Dieta je její celoživotní kamarádkou, není tedy divu, že si zpěvačka Petra Janů (71) jednu z osvědčených a oblíbených s přicházejícím jarem naordinovala. A výsledek se dostavil celkem rychle.

„Mám dole pět kilo a jsem spokojená,“ řekla Super.cz Petra, která se netrápí hladem a ani nemusí stát hodiny u plotny, neb si denní příděl potravy objednává. S dalším úbytkem kilogramů pěnice tak nějak automaticky počítá také proto, že ji v dubnu čeká plánovaná operace žlučníku. „To zhubnu asi ještě víc,“ konstatuje trojnásobná zlatá slavice s tím, že si na duben naordinovala potřebné volno na rekonvalescenci.

Ještě před tím si Petra nechala od své dvorní fotografky Lenky Hatašové nafotit nový set propagačních fotografií, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii. V květnu zpěvačka se svou pověstnou energií prý zase vlítne na koncertní pódia.

„Máme v plánu nejen koncerty, ale také festivaly. Také bych ráda natočila klip k některé z nových písniček z mého nového alba Blázni, které vyšlo na podzim,“ podotýká zpěvačka.

Před plánovaným volnem Petru můžete vidět třeba příští úterý na koncertě plném hvězd v Ostravě, který je věnovaný zpěvačce Věře Špinarové. Spolu s Petrou budou Věřiny hity zpívat také Marie Rottrová, Václav Neckář, Ilona Csáková, Heidi Janků, Jitka Zelenková, Jarek Nohavica, Petr Bende nebo Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám