Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a hvězda StarDance Marie Doležalová po devíti letech shodila se svou dlouhou hřívu a už několik týdnů nosí šik mikádo. V novém účesu se prý cítí skvěle. "Chuť změnit účes přišla tak nějak s tou třicítkou. Vždycky jsem se hodně bála nějak zásadně si změnit vlasy, ale najednou se to ve mně zlomilo. Navíc vím, že Honza Kořínek mi s jakýmkoli účesem vykouzlí něco speciálního,“ prozradila oblíbená herečka, která před nedávnem potvrdila těhotenství.

Právě se svým kadeřníkem světu představili různé podoby trendy mikáda v nové kolekci účesů. Nabízí se i otázka, co na kratší vlasy říká hereččin partner Marek. Z jeho reakce měla přeci jen trochu obavu. „Řekl mi: No vidíš, to ani není tak velká změna, tohle k tobě taky sedí! Ale samozřejmě jsem si oddychla, ne že ne,“ usmívá se Marie a dodává, že se jí nový blond odstín zamlouvá. I když ví, že možná dokonce riskovala pracovní nabídky.

„Každá změna, i vlasů nebo image, vždycky vychází zevnitř. Já jsem si řekla, že kašlu na to, že by mě mikádo mohlo připravit o pracovní nabídky, nebo že mi vždycky všichni muži říkali, že dlouhé vlasy jsou stokrát lepší. Prostě jsem potřebovala zkusit, co se stane, když to ustřihnu,“ vysvětluje.

Herečku prý teď čekají nové výzvy, ale zatím prý o nich nemůžu a nechce mluvit. „Připravuju jeden velký zajímavý projekt, ale v dnešní době se o ničem nesmí mluvit, dokud to není jisté,“ mlží herečka. Ta se jako patronka Pomozte dětem objeví na Velikonoční pondělí v přímém přenosu, kde se budou opět střádat peníze pro dobrou věc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám