Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jako Bridget Jonesová se Renée Zellweger (54) třikrát zakulatila. Oscarová herečka je ochotná svým postavám přizpůsobit zevnějšek. Ve filmu Judy se pro změnu ukáže jako předčasně zestárlá hvězda s pohnutým osudem.

Herečka proslulá proměnlivou vizáží přijala roli hollywoodské ikony Judy Garland. Film ji zachytí na sklonku života, kdy byla závislá na alkoholu a lécích proti bolesti. Dorotka z legendárního muzikálu Čaroděj ze země Oz se dožila pouhých 47 let, kdy se předávkovala barbituráty.

Renée Zellweger kvůli natáčení změnila barvu vlasů a v maskérně strávila několik hodin, aby vypadala starší. Ve skutečnosti přitom věkově své předloze odpovídá. Film se bude odehrávat v roce 1968, kdy se Judy rok před svou smrtí s publikem rozloučila sérií vyprodaných představení v Londýně. Na herečce, která v Hollywoodu prorazila už jako děvčátko, se bohužel projevil její nezřízený životní styl a deprese.

Ve filmu Judy se Renée předvede také jako zpěvačka, což pro ni nebude žádný problém. Svůj hudební talent prokázala už v muzikálu Chicago, který jí zajistil oscarovou nominaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám