Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) měl jít hned po plastické operaci horních víček domů. Tak je to ostatně u plastik, které se provádějí v lokální anestezii naprosto standartní. Zpěváka si ale nechali v nemocnici přes noc. Důvodem byly silné bolesti.

David skončil na jednotce intenzivní péče. "Tam se rány ledovaly," upřesnil deníku Aha! "Pak mi dali prášky, abych se alespoň trošku vyspal," vysvětlil. Domů ho lékaři pustili až včera ráno. "Pan doktor mi doporučil, abych se ještě chvíli šetřil, v pátek jdu na kontrolu. Buď mi stehy vytáhnou ještě ten den, nebo v pondělí. Uvidí se, jak se to bude hojit," doplnil Michal David.

Ten si nechal operaci udělat těsně před začátkem svého koncertního turné. To startuje už v úterý v Českých Budějovicích, kde zpěváka fanoušci ještě uvidí s modřinkami kolem očí, stejně tak i hosté křtu jeho nové desky. Tu mu pokřtí Karel Gott a Lucie Bílá a koná se jen o den později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám