Hlavní obsah
Článek

Doma už jednoho Anděla má a doufala, že mu přinese kamaráda. A splnilo se. Zpěvačka Debbi byla na hudebních cenách vyhlášena jako nejlepší interpretka roku a porazila tak své kolegyně jako Annu K (59) nebo Ewu Farnou.

"Bude mít čestné místo vedle toho prvního, na parapetu u okna, aby měl dobrý výhled a aby byl vidět i on, samozřejmě," smála se Debbi, která si pochopitelně přála pro svého andílka brášku a povedlo se. "Konkurence je velká, ale naděje umírá jako poslední," svěřila ještě před vyhlášením, kdy ji cenu předal Janek Ledecký (61). "Ráda poslouchám Lenny, baví mě ty anglické texty, ale ráda mám i Ewu Farnou, protože má nádherný hlas," chválila kolegyně.

Debbi vyrazila na slavnostní večer v dlouhých večerních šatech. "Aby to nebylo tak slavnostní, rozbila jsem to koženou bundičkou," smála se zpěvačka, která chystá novou desku a také se připravuje na letní vystoupení. "Musíme s kapelou hodně zkoušet, protože jsme se trošku rozšířili," upřesnila.

Do Fora Karlín vzala i přítele, který byl ze všech blesků fotoaparátů a kamer nervózní. "Hned zmizel, takže asi tak. Moc to nemusí," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám