Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komplex. Tak se jmenuje nový hit kapely Botox, kterou počátkem roku založili dva členové z dnes již neexistující kapely DPH Jan Kopečný, jehož známe i ze show Tvoje tvář má známý hlas, a Petr Ryšavý. A nejen z názvu, ale i z textu písně je zřejmé, že jde o osobní vzkaz.

„Ač ti bylo shůry dáno, usnul´s na vavřínech. Tak si sedni za piano, top se ve svých splínech. Přivlastnit, co není tvoje, nedělá ti vrásky. A tak vzhůru do souboje. Přijímáme sázky,“ to jsou první rýmy nového hitu kapely Botox, kterou spoluzaložili Petr Ryšavý a Jan Kopečný.

A právě Kopečný promluvil, proč píseň vznikla. „Chtěli jsme společně s Petrem reagovat na věci, které se dějí kolem nás. A tak nás napadla tahle píseň. A během pár dnů bylo vše hotovo. Myslíme si, že každý, kdo uslyší tuhle píseň, si někoho představí. Stejně tak i my,“ prozradil představitel Skye z muzikálu Mamma Mia! Kopečný, který má na mysli třetího člena DPH Daniela Bartáka. Právě ten totiž Kopečného s Ryšavým nařkl z toho, že mu ukradli melodii k písni Popelář, kterou Botox vydal na začátku roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám