Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Podařilo se jí dostat mezi nejvýraznější popové hvězdy, spousta mužů však Ritu Oru (33) zná spíše jako sexy kočičku ze žhavých fotek než jako zpěvačku. Nejnovějším příspěvkem jim opět vyrazila dech.

Rodačka z Kosova je zavedenou hudební hvězdou nejen ve Velké Británii, kde našla svůj druhý domov. Fanoušky má po celém světě. Někteří poslouchají její písně, jiní dávají přednost prohlížení fotek na Instagramu. Rita myslí na všechny.

Zpěvačka si udělala výlet do Kalifornie, kde se setkala s Kim Kardashian a její matkou Kris Jenner. V minulosti nescházelo příliš k tomu, aby se Rita stala součástí tohoto slavného amerického klanu. Kdysi totiž randila s Robem Kardashianem. Když se ovšem ukázalo, že jej podvedla, celá rodina s ní přerušila kontakt. Po šesti letech je ale dávný spor zapomenut.

Rita do USA nepřiletěla jen urovnávat vztahy s Kardashiankami, ale naštěstí si udělala čas i na pózování v bikinách. Los Angeles sice není žádnou tropickou destinací, sexy kráska se ovšem obětovala a vystavila se v plavkách na skále u oceánu, aby měli její obdivovatelé na co koukat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám