Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) už bude zase lkát nad rozlitým mlékem. Otec jejího syna Artura ztratil trpělivost a zakázal, aby ji Artur navštěvoval mimo dny vymezené rozhodnutím soudu. Hovoří se o dvou důvodech a za oba si může zpěvačka sama.

Podle deníku Blesk se to stalo proto, že Iveta na svých stránkách na sociální síti oznámila, že k ní má Artur dorazit a tím dala avízo fotoreportérům, aby si ho přijeli vyfotit. "Artur není žádná superstar, aby se o něm muselo stále psát. Je to úplně normální kluk, který si zaslouží, aby žil v klidu jako jeho vrstevníci," řekl Ladislav Štaidl.

"Velmi si přeju, aby si můj syn od toho nepříjemného mediálního humbuku, který mu musel ubližovat, odvykl a začal žít normálním životem kluka, kterému je patnáct let," dodal. Jeho právník Josef Lžičař současnou situaci rozvinul podrobněji.

Bartošová totiž podle něj zrušila narozeninovou večeři, kterou měla mít s Arturem a tím ranila jeho city. "Ona si nemůže dělat, co chce. I proto jsme chtěli, aby soud přesně určil ten styk a byl v tom určitý řád. Ta oslava už tak byla nad rámec styku," sdělil Lžičař deníku Aha.

Zpěvačka má podle rozhodnutí soudu právo vídat syna jednou za čtrnáct dnů od pátku do neděle, na Vánoce, na Velikonoce a o prázdninách. "Není ale možné, aby si ona říkala, že teď se jí to hodí a teď zase ne," uzavřel Lžičař.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám