Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stále atraktivní dvojnásobná maminka nedávno oslavila 45. narozeniny a od té doby jenom září. Fanoušci na sociálních sítích ji zahrnují komplimenty a stejně staré nebo dokonce mladší ženy se ptají, jak mocná je genetika a s čím už pomáhají šikovné ruce lékařů?

Simona v posledních týdnech oslňuje svým mladistvým vzhledem a mohlo by se zdát, že snad umí zastavit čas. I když k ní byla příroda velice štědrá, Simona moc dobře ví, že se jí občas musí pomoci a na rozdíl od jiných celebrit se tím netají. Řadu let je totiž tváří jedné známé estetické kliniky, kde využívají nejmodernější metody oddalující stárnutí.

Foto: Klinika Yes Visage
Může se zdát, že Simona Krainová (45) nevypadala nikdy lépe. Výčet zákroků, které podstoupila.

Zázračný omlazovací balíček

„Simona na Klinice YES VISAGE podstoupila pleťový balíček, který se skládá z laserového 4D Fotona omlazení v kombinaci skinboosteru s kyselinou hyaluronovou, vitamíny a aminokyselinami pro výživu pleti a tvorbu kolagenu. Finální ošetření zahrnovalo laserový peeling, který jemně vyhladil a barevně sjednotil tón pleti a decentní aplikaci botoxu jako prevenci proti vráskám. Ošetření je zcela bezbolestné, s okamžitým efektem a když se 2x ročně zopakuje, zajistíte si, že vaše pleť bude stárnout 5x pomaleji,” popisuje specialistka na anti-agingovou medicínu MUDr. Tereza Gabryšová. Více o tomto ošetření na Klinice YES VISAGE najdete na www.yesvisage.cz.

Foto: Klinika Yes Visage
Může se zdát, že Simona Krainová (45) nevypadala nikdy lépe. Výčet zákroků, které podstoupila.

„Po tomto ošetření si mého svěžího vzhledu všimlo nejen okolí, ale i já sama vidím, že má pokožka i rty jsou hydratované a celkově pleť omlazená, vypnutější a s jasnějšími konturami. Když jsem se dozvěděla, že laser Fotona je už i v Česku a ještě u nás v Yes Visage, neváhala jsem ani vteřinu. Nejskvělejší na tom je, že to šlo i bez toho, aby mi skalpelem odřezali kus obličeje,“ vtipkuje Simona.

„Péči o pleť nepodceňuji. Pravidelně ji vyživuji plazmaliftingem. Je to můj elixír mládí. Chodím také na botox, sice běžný zákrok, ale věřte mi, aby výsledek vypadal přirozeně, je důležité, kdo s ním pracuje. Proto jsem ráda, že na Klinice YES VISAGE dělají všechny zákroky s citem pro přirozenost,“ dodává se Simona.

Foto: Klinika Yes Visage
Může se zdát, že Simona Krainová (45) nevypadala nikdy lépe. Výčet zákroků, které podstoupila.

Revoluční 4D laser

Nejmodernější a nejsilnější laser v Česku. „Laser Fotona SP Dynamis PRO vyřeší lifting, jizvy, pigmentace, znaménka, chloupky, ale dokonce i chrápání či zpevnění a omlazení vagíny či inkontinenci. U omlazení v obličeji je ihned po ošetření jasně viditelný efekt a je tak skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít niťový lifting, výplně či skalpel, ale vyžadují razantnější účinek," vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová. Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser.

Podívejte se ve videu, co o svých zákrocích říká sama Simona:

Simona Krainová

TIP: Krásnější a zdarma!

„Někdy stačí se jen poradit s lékařem a i malý výkon dokáže velké divy,“ radí Simona. Většinu zákroků lze dnes již jednoduše absolvovat třeba i během obědové pauzy. Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě poskytují nezávazné konzultace s odborníky zdarma a taktéž poskytují na výkony možnost splátek bez navýšení již od 500 Kč. A pokud byste chtěli jakýkoliv ze zákroků kliniky zcela zdarma, zkuste štěstí v soutěži. Více informací na webu kliniky na www.yesvisage.cz.

Další články

Načítám