Hlavní obsah
Článek

Přesně před dvěma měsíci padla poslední klapka filmu Ten, kdo tě miloval. Premiéru bude tento rodinný komediálně laděný příběh s kriminální zápletkou mít až v listopadu, ale už z něj přinášíme první ukázku.

Stejnojmennou knižní předlohu do filmového scénáře převedl Jan Pachl, který film i režíruje. Marie Poledňáková je na to sama zvědavá: „Scénář jsem četla, komentovala během našich pravidelných schůzek. Byla jsem vlastně takovým dramaturgem scénáře. Je mi jasné, že některé změny ve scénáři vznikaly třeba jen jeden den před nebo přímo na místě. Takže se nemohu dočkat, až mi film ve střižně Adam Dvořák pustí,“ přiznala.

„Divák se může těšit na netradiční vyšetřování, které povedou netradičně více děti s maminkou, ovšem za bedlivé supervize šéfa kriminálky,“ popisuje film producent a střihač Adam Dvořák. Ve filmu uvidíme řadu známých herců, jako jsou Hynek Čermák, Eva Holubová, Lukáš Vaculík, Soňa Norisová nebo Václav Postránecký. A zajímavostí je, že Vaculík i Čermák museli při natáčení nosit příčesky.

Reklama

Další články

Načítám