Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Božanka (57) a její přítel Martin Jakubec (34) působili na udílení televizních cen OTO jako retro zjevení. Toto svérázné hudební duo svůj šatník odmítá přizpůsobit 21. století.

Fialové plesové šaty Božanky i Jakubcovo bílé sako přinesly závan porevoluční éry. Počátkem 90. let by se svými outfity nadělali velkou parádu, ale v roce 2018 vypadají jako cestovatelé časem. Vizuál ovšem odpovídá jejich hudební produkci, která je naprosto unikátní a odmítá kopírovat současné trendy.

Příchod páru s věkovým rozdílem 23 let se v Bratislavě neobešel bez skandálu. Slovenské interprety zaskočil muž, který Martinovi nabízel erotickou pomůcku. „Skočil před nás člověk, kterého jsem v životě neviděl. Byl zjevně pod vlivem návykových látek, takže narkoman. Snažil se mi do ruky strčit vibrátor s tím, že bych ho jako homosexuál potřeboval,“ řekl zpěvák pro TV Markíza.

Následně všechny ujistil o své sexuální orientaci. „Stále jsem nedozrál do stádia, že by se ze mě stal homosexuál. S Božankou v následujících měsících plánujeme svatbu,“ odhalil nečekaně tajemství ze svého soukromí.

Reklama

Další články

Načítám