Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Leichtová si ještě před pár měsíci Super.cz postěžovala, že není spokojená se svojí postavou a musí zhubnout. Za pár faldíků, které měla navíc, mohl s největší pravděpodobností bývalý přítel Štěpán Benoni. "On mi hrozně vyvařoval," svěřila Kristýna. Novému partnerovi, také herci Filipovi Kaňkovskému, naopak vaří sama a to zdravá jídla.

"Taky jsem hrozně ráda pekla. Dorty a další moučníky, to bylo moje. Teď jsem skončila jen u štrůdlu, který je snad nejmenší zlo," prozradila Kristýna, která je kromě pečení v kcuhyni spíš začátečnice. "Vařím jen to, co mi chutná. Těstoviny nebo brambory v různých úpravách. A taky mám ráda hovězí. Přítel je sice na omáčky, ale musí mu stačit ty, co uvaří jeho nebo moje maminka," doplnila.

Kristýna také začala pravidelně chodit do fitnesscentra. "Cvičím s trenérem a pak dělám různé aerobní aktivity. Nevím, kolik jsem shodila na kila, ale poznám to v zrcadle. Už jsem se sebou mnohem spokojenější," svěřila představitelka ze seriálu Cesty domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám