Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pavel Soukup, který hraje kriminalistu v seriálu Cesty domů, opravdu překvapil. Na kuchařském utkání s kolegy ze seriálu Super.cz bez ostychu prozradil, že nemá žádnou kondičku, tloustne, má potíže se žlučníkem a nic proti tomu nehodlá dělat.

Soukup vařil společně s kolegyní Kristýnou Leichtovou a jejich tým dokonce proti dvojici Michaela Dolinová a Karel Zima vyhrál. K vaření ale prý vztah nemá. "Když není manželka doma, usmažím dětem omelety, protože není zbytí. Když jsem sám, neuvařím si nic. Když jsme doma celá rodina, mám vstup do kuchyně zakázaný," vysvětlil.

A jeho nejoblíbenější jídla? "Kachna na medu, bramboráky, čína s buráky a řízečky," nedbá na zdravou stravu Soukup. "No, jsem žlučníkář, tak radši s porcemi mastných jídel moc nepřeháním," připustil. "A taky mám kolem pasu pořádné pneumatiky," dodal. Ale nezbavuje se jich.

"Přestal jsem cvičit. Moje jediné pohybové aktivity jsou chůze do schodů a ze schodů a pak stoj na jedné noze, když si navlékám ponožky a nazouvám boty. Taky předklon, když si zavazuji tkaničky," tvrdil. Scenáristé snad dopíší nějaký pohyb aspoň jeho seriálové postavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám