Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Bezděková (29) překvapila pořádně odvážným outfitem. Na casting České Miss, kde zasedla v porotě, se oblékla tak, jako by se chystala spíše do nějakého sado-maso salónu. Už jí v ruce chyběl jen bičík.

"Chystám se večer na fashion week, tak jsem zabila dvě mouchy jednou ranou. Jsem se dnes trošku rozvášnila u šatní skříně," řekla Super.cz s úsměvem Bezděková, která jako modelka je poslední měsíce velmi úspěšná a často pracuje také v zahraničí.

"Aby se člověk mohl posouvat, musí na sobě pracovat. Snažím se hýbat, teď jsem začala chodit do jazykové školy. Člověk se musí neustále vzdělávat a pracovat na sobě, aby se mohl zlepšovat," říká.

V Čechách za největší úspěchy považuje přehlídku návrhářky Terezy Sabáčkové a kosmetickou kampaň. "Objevila jsem se skoro po roce na přehlídkovém mole, z toho jsem měla velkou radost. Z kosmetické kampaně, kterou jsme fotily s Míšou Habáňovou, mám taky velkou radost, jsou z toho nádherné fotky. Bylo to na kosmetické přípravky, takže byl vidět jen obličej. Tak doufám, že kampaň, kde bych mohla ukázat své tělo, na kterém se snažím tak urputně pracovat, taky přijde," dodala se smíchem Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám