Hlavní obsah
Článek

To se jen tak nevidí. Na dovolenou do Ománu si vzala Nikol Moravcová (36) nejen snoubence Karola, ale páru „kření“ také její nejlepší kamarádky a kolegyně Michaela Štoudková (38) a Kristýna Políček.

Holky stále drží pospolu. „Od začátku roku hodně cestujeme - Stockholm, Rakousko, Anglie a nyní Omán, kam jsme se chtěly podívat už hodně dlouho,“ říká Nikol.

Blogerky se v Ománu rozhodně nekryjí pod burkami, ale zabalily si s sebou plavky, šaty a hábity vystřižené jako z filmu Sex ve městě 2. Podle fotek, které holky zveřejnily prostřednictvím Instagramu, to vypadá jako dovolená snů, na které blogerky mění outfity několikrát denně, užívají si moře a místních dobrot. „Vybraly jsme si tuto destinaci záměrně, je tady absence turistů a mnoho zajímavých míst na focení a prozkoumávání. Uchvátilo nás moře, pláž, ale i hory a poušť, kde jsme dokonce přespaly a byl to neuvěřitelný zážitek. Jídlo a místní lidé jsou naprosto skvělí,“ sdělila Nikol.

Před svatbou, která je plánovaná na magické datum 18. 8. 2018, hodlá Nikol se snoubencem ještě stihnout několik dalších destinací včetně Tater. U Míši to bude slunečné Bali.

Reklama

Další články

Načítám