Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Namibijská modelka Ndeshi Panda Nangolo ukázala dvouletého synka. Otcem roztomilého Sebastiana není její exmilenec Sámer Issa, ale známý fotbalista Václav Drobný. S tím se modelce rozpadl vztah ještě před porodem. Nádherná exotická Ndeshi synka vychovává sama.

Roztomilý černoušek je okamžitě atrakcí na každé párty. "Je tak nádhernej, že se na něj vždycky všichni vrhnout. Jsme z něj fakt všichni paf," řekl s úsměvem Super.cz Sámer Issa, který stále patří mezi nejlepší přátelé Ndeshi.

Naposledy Ndeshi se synem Sebastianem vyrazila na slavostní Večer pro Namibii. Ndeshi, která se stále živí skvěle jako modelka tentokrát nepředváděla. Na mole ji zastoupila její stejně úspěšná namibijské kolegyně Nancy Johannes, která hrála například v seriálu Ošklivka Katka.

Ndeshi se narodila v exilu v Angole, kde vyrůstala do třinácti let. Poté se vrátila do Namibie. Kvůli válce ale její dětství nebylo moc klidné. Pozdeji dostala stipendium a vystudovala v České republice. V současné době mimo modeling pomáhá dětem v Namibii a narkomanům.

Reklama

Další články

Načítám