Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zpráv na Primě Terezie Kašparovská zažila chvíle hrůzy. Má za sebou dopravní nehodu, kvůli které nemohla ani uvádět večerní zpravodajství. Naštěstí vyvázla bez těžkých zranění a skončila v domácím léčení. Takovou kliku její kolega Tomáš Hauptvogel před třemi lety neměl.

"Pán nedával pozor a naboural mě zezadu, mám hnutý krk a poškozené vazy," prozradila Terezie. Právě kvůli tomu teď musí nosit límec, jak dokazuje také fotografie. Není to přitom poprvé, co měla na nepozorné řidiče Terezie smůlu. "Za poslední rok je to už potřetí, co do mě někdo vrazil," svěřila.

Kvůli nehodě, kterou nezavinila, museli ve Zprávách na Primě na poslední chvíli zaskakovat kolegové. Už brzy se ale Terezie do televize vrátí. "Příští týden jdu do práce, tak se těším a jsem ráda, že to neskončilo hůř," říká Terezie.

Kolega Terezie Tomáš Hauptvogel, se kterým na Primě moderuje Zprávy a Partii, měl v dubnu 2015 vážnou nehodu na své motorce v pražských Úvalech. Osobní auto mu tehdy nedalo přednost, a náraz ho vymrštil z motorky.

Pak přišel těžký dopad a vážná zranění vyžadující několik operací a hospitalizaci. Naposledy mu začátkem února vyndali šrouby. "Na soud o alespoň nějaké odškodnění stále čekám," prozradil Tomáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám