Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošních prvních Hudebních cenách Evropy 2 patřila kapela Mirai k těm nejlepším. Skupina proměnila nominace hned ve střech kategoriích Domácí kapela, Videoklip roku i Domácí písnička se songem „Když nemůžeš, tak přidej“.

Moravská partička působí v hudebním prostředí teprve tři roky, ale už si získala notnou dávku popularity, a to zejména mezi mladými dívkami. Nezpůsobuje obdiv náctiletých fanynek někdy problémy, když jsou všichni členové zadaní?

„Přirozeně je o nás zájem, ale my už to máme dané. Máme stálé partnerky a máme klid,” uvedl frontman kapely Mirai Navrátil, který se svou přítelkyní Nikolou chodí už deset let, z toho půl roku jsou zasnoubení. Ptali jsme se ho, jestli bude do roka a do dne od zasnoubení svatba. „Jak říkáš. Možná to ale ještě trošku posunem,” říká Mirai a blíže svůj vztah popisuje: „Poznali jsme se někdy v tanečních, když mi bylo šestnáct, měl jsem ještě rovnátka a byl jsem hodně divnej týpek. Jsme spolu dlouho.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám