Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jestli někdo rozumí spodnímu prádlu a plavkám, tak je to Iva Kubelková. Zasloužená vítězka soutěže o nejkrásnější česká ňadra má jako modelka a ambasadorka oděvní značky Astratex dokonalý přehled o tom, co je praktické a trendy. Podívejte se, které modely doporučuje pro nadcházející sezónu.

Push-up podprsenka dokonale vytvaruje malá i plná ňadra

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Tato nadčasová podprsenka se právem dostala do Ivina užšího výběru. Podprsenka Brillant Push-Up Brassiere má měkce podložené košíčky, takže bezvadně drží větší prsa a těm menším dodá potřebný objem. Mikrovlákno a exkluzivní krajka propůjčují prádlu nádhernou hebkost. Iva jako zkušená „prádlařka“ nezapomíná ani na pohodlí, podprsenka dobře sedí po obvodu a ramínka netlačí. S kalhotkami ve stejném designu vytvoří elegantní komplet.

Neviditelná kráska pod přiléhavé oblečení

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Je to zvláštní, ale my ženy opravdu potřebujeme podprsenku, která bude krásná, a přitom naprosto neviditelná pod přiléhavým oblečením. Právě pro tuto příležitost Iva doporučuje hladkou podprsenku SPACER 3D. Podprsenka má košíčky beze švů a svým střihem se dobře přizpůsobí všem typům dekoltu. Ženy s plnějším výstřihem navíc ocení zapínání na více háčků a širší ramínka u větších velikostí. A opět něco do běžného života: speciální dvouvrstvý materiál je mimořádně lehký, vzdušný a skvěle odvádí tělesnou vlhkost.

Bez černé krajky se neobejdete

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Každá žena chce být občas sexy a pro tuto příležitost zvolila Iva nevyztuženou podprsenku Jeanne Black. Uhrane nejenom vypracovanou krajkou, ale také vykouzlí nádherně kulaté křivky prsou. Dramatický efekt podtrhují ozdobná ramínka a černé zvýrazňující pásky, kterým se říká strappy. Ty si zapamatujte, je to trend, který se prosazuje nejen na spodním prádle, ale dominuje i letošním plavkám.

Cítit se jako bohyně

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Představte si, že vklouznete do saténové košilky, která se leskne jako sluneční paprsky. Váš dekolt zvýrazní trojúhelníkové košíčky zdobené luxusní krajkou s květinovou výšivkou. A přes košilku si obléknete ladící župánek ve stejném odstínu. Cítíte tu krásu, která jemně obklopuje Vaše tělo? Košilku a župánek Paris prostě musíte mít.

Z přehlídkového mola přímo na pláž

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Je na první pohled jasné, proč Iva vybrala právě monokiny Vacanze z prémiové kolekce Jacquard. Těžko se najdou jednodílné plavky, které tak rafinovaně pracují se střihem. Prsa zvýrazní košíčky s vyjímatelnými vycpávkami a pozornost ke krásnému dekoltu upoutá zlatá ozdoba. Průstřihy na bocích opticky zužují pas a zároveň nechávají dost na zakrytí bříška. Iva opět nezapomíná, že je důležité nejen skvěle vypadat, ale taky se dobře cítit. A to plavky Vacanze splňují naprosto dokonale. Jsou ušité z jemného a rychleschnoucího materiálu, velmi přívětivého k pokožce. Už se v nich vidíte?

Další články

Načítám