Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle dáma by zapadla mezi ty nejotrlejší otužilce a z fleku by si mohla zahrát v Českými lvy ověnčeném snímku Bába z ledu, kde si česká herečka Zuzana Kronerová střihla hodně odvážnou milostnou scénu.

Dvaatřicetiletá Ukrajinka Inna Vladimirskaya má už devět let každý víkend stejný rituál, který je obzvlášť v zimě velmi odvážný. Jde si zaběhat, svlékne se donaha a hupsne do řeky Dněpr, která v zimním období zamrzá až na minus devět stupňů.

V řece tak musí mít vysekaný otvor z ledu. Kráska se s úsměvem na rtech ponoří do ledové vody a udělá hned několik temp. Neváhá se ani potápět.

Kolemjdoucí tak mají o zábavu postaráno. Nejenže se mohou podívat na úplně nahou krásku, ale ještě mohou obdivovat její vytrvalost v otužování.

A proč se sličná Inna dala zrovna na otužování? „Každý týden teď běhám ve sněhu, a pak se ponořím do vody. Pomáhá mi to potlačovat bolesti svalů a kloubů, a také se mi omlazuje pokožka,“ míní kráska s tím, že se cítí zdravější a mladší. A studená voda jí prý navíc pomáhá s rozkládáním tuků, čímž si udržuje štíhlou linii.

Inna ihned po ledové koupačce utíká do přistaveného vyhřátého auta, a tak prý nachlazení v žádném případě nehrozí. Obzvlášť, když se Inna směle může řadit mezi aktivní otužilce.

Reklama

Další články

Načítám