Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rádiu je slýcháme každý všední den. Vtipná videa ale komičky Nikol Štíbrová (37), Veronika Arichteva (37) a Martina Pártlová (44) už dlouho nevytvořily. Trojlístek známý pod přezdívkou 3v1 má už delší dobu pauzu.

„Nebylo moc času, ale máme v plánu něco vytvořit,” přislíbila Pártlová. „Může za to asi naše práce, protože každá máme své zaměstnání a 3v1 je pro nás přece jen taková zábava,” dodala Arichteva. Za tvůrčí přestávkou může samozřejmě fakt, že jedna z děvčat Nikol Štíbrová se stala maminkou.

Dříve holkám pomohlo, když se lehce posilnily alkoholem a vtipná videa vznikala skoro sama. Teď je popíjení od práce naopak odvádí. „Když jsme se naposledy sešly, abychom něco natočily, byly jsme z toho tak nadšené, že se vidíme pohromadě a nemusíme řešit povinnosti, tak jsme si otevřely jednu a druhou lahvinku vína a nic z toho nevzešlo,” krčí rameny Veronika Arichteva.

Doufejme, že nás Nikol, Veronika a Martina brzy rozesmějí i na jiném videu než v reportáži pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám