Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Stanislava Jachnická v seriálu Ulice ztvárňuje postavu Denisy a stále si ji užívá. Ovšem tak jako její hrdinka by se ve skutečném životě nezachovala. Románek se zajíčkem by si prý nikdy nezačala.

"Jsem spokojená v manželství a v podstatě mám skoro stejně starého syna, jako byl Denisin seriálový partner. A Robertova maminka je zase skoro stejně stará jako já. Myslím, že takhle by to nefungovalo. Tímto způsobem svůj život osvěžit nepotřebuju," smála se Jachnická, která je v podstatě ráda, že milostný poměr skončil i v nekonečném seriálu.

Osvěžuje se ovšem profesně, od herectví si odskočila k režii. "Režíruju takový speciální útvar. Myslím, že se bude líbit jak mužům, kteří rádi v hospodě pijí pivo, tak jejich ženám, které rády sledují divadlo," navnadila diváky Stanislava.

"Zkombinovala jsem obojí a vytvořila představení, které se jmenuje Vražda v Počernickém pivovaru. Je to komediální detektivní žánr, odehrává se ve starém sklepě ze 17. století a diváci mohou jíst, tedy ne během děje, ale také si sami čepovat pivo," popsala. "Myslím, že to může být zajímavé spojení kultury a jídla a pití," doplnila.

Reklama

Další články

Načítám